Вътрешен човек разкри нови подробности за състоянието на Кейт Мидълтън.Принцесата на

...
Вътрешен човек разкри нови подробности за състоянието на Кейт Мидълтън.Принцесата на
Коментари Харесай

„Труден период: нови подробности за състоянието на Кейт Мидълтън

Вътрешен човек разкри нови детайлности за положението на Кейт Мидълтън.

Принцесата на Уелс се усеща доста по-добре след лекуването. Според източници най-лошото е минало, пише Vanity Fair.

„ Голямо облекчение е, че тя понася добре лекуването и в действителност се усеща доста по-добре “, отбелязва вътрешният човек.

Най-голямата опора на Катрин Мидълтън беше нейното семейство - брачният партньор й Уилям, родителите Карол и Майкъл, сестрата Пипа и брат й Джеймс.

" Разбира се, това е доста сложен и обезпокоителен интервал. Всички се сплотиха към нея - Уилям, родителите й, сестра й и брат й ", добави източникът.
 Кейт Мидълтън Кейт Мидълтън 
Бъдещата кралица на Англия призна обществено на 22 март 2024 година, че е в ранен стадий на превантивна химиотерапия, която стартира в края на февруари, и сподели, че е отделила време да изясни положението си на трите си деца - принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи.

„ Бяха необикновено сложни няколко месеца за цялото ни семейство, само че имах приказен медицински екип, който се грижеше доста за мен, за което съм доста признателна “, сподели принцесата, която претърпя коремна интервенция през януари тази година.
 Кейт Мидълтън и принц Уилям с деца Кейт Мидълтън и принц Уилям с децата
Все още не е известно по кое време Кейт Мидълтън ще се върне на работа. Първоначално се съобщаваше за датата след Великден. Сега вътрешни хора споделят, че брачната половинка на принц Уилям може да не се чака обществено до края на 2024 г.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР